BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
OfFiCiAlLy ScHa BlOgGeR

Everything's





hi kawan-kawan !
firstly nak bagitau scha rarely online facebook
maka dengan itu scha berpindah ke twitter
lagipun facebook macam dah ramai tak online
scha dah lama buat twitter ni ,cuma tak active je sebab selalu bukak facebook
tu yang tak ramai orang nak follow scha
okayy, korang boleh follow scha kat twitter
korang nampak tak button twitter left blog scha ?
just click on there
and,automatically terus pada page twitter scha
lepas follow, tegur scha ye (:
scha tak makan orang pun ,tak perlu takut-takut nak tegur


*end story*



korang nampak tak gambar dekat atas tu ?
ni entry scha dah jumpa 2 kali gambar yang berlainan dekat facebook
haritu gambar orang yang sama tunjuk **fuck kat nama ALLAH tu
lepasni apa pulak?
ni laa manusia sekarang.
kurang perhatian -,-
**scha rasa tak perlu lah kan nak buat large gambar india ni
tengok sekadar yang boleh saje

*end story*


hey !hey ! korang nak tau tak ?
tadi scha boring
then ,scha bukak la Google Translate
lepastu scha main tekan-tekan nama artis malaysia
and ,hasilnya dekat atas tu .
see, vandalism betul siapa yang buat macamni
sampai nama artis malaysia pun boleh jadi bahan
haha .bila tengok balik kelakar laa jugak .
:3
ada lagi nama artis yang ditukar
korang boleh search Siti Nurhaliza pulak
malay to english
and lihat sendiri hasilnya .
haritu pun lecturer scha ada suruh scha search beatles
taktau laa pulak apa makna dia kat Google Translate
tengok-tengok . . . . -,-
haha .ni kelakar !

*end story*




harini scha bukak facebook
and then, scha nampak ade one conversation kat newer post
ada orang post
scha bukak-bukak . .
rupa-rupanya conversation between Pak Abon ,Melly, Salmi, Dhia ,Zikir, Azmi , and Mak Dhia
and ,scha pun copy la
sebab nampak kelakar deorang buat conversation tu
hahahaha LOL :D
ni sebab dah fanatik sangat tengok cerita tentang dhia tu lah kan? haha
semalam last episode scha tengok sampai menangis-nangis
sedih ouhh :/
sampai dua,dua mati sekali
cerita dia kalau ada sambungan movie kan best !
macam cerita Nur Kasih tu
kan ,kan?

*end story*




hi cleverbot ! I Love You !
scha tak faham langsung dengan cleverbot ni
lain ditanya, lain dijawab
sampai cakap bodoh dekat scha
**kau ni cleverbot , aku cingcang kau tahu la ! haha

*end story*



okayy ,nak tau tak sebab ape scha update macamtu?
sebab dah mula naik muak dengan kata budak-budak yang update macamtu
kalau tak ada gf/bf tak boleh hidup?
gf/bf kamu ke yang tentukan mati hidup kamu?
Allah kan? ape hak kamu nak cakap macamtu
Allah yang hidupkan kau kat muka bumi ni ,not your bf/gf
okayy ,ingat tu sampai bila-2
kau sepatutnya kena sayang Allah lebih daripada gf/bf kamu tu
gf/bf tu tak ke mana pun
banyak maksiat buat masa muda ni ,masuk neraka jugak
kalau kau sayangkan Allah , kau dapat syurga
kalau kau sayangkan bf/gf kamu ,apa dapat?
neraka laa jawabnyer
okayy ,perlukan explaination?
cinta monyet ni mudah buat maksiat
kamu massage pun dah boleh timbul maksiat
in conclusion ,bercinta lepas kahwin lagi dapat bau syurga (:


*ustazah scha dah habis berceloteh*



Every Day May Not Be Good ☃ But There Is Something Good In Every Day